Formules

Steun het talent van morgen

Een multidisciplinaire aanpak, samenwerking tussen verschillende podiumkunsten, inbedding in de kunstencampus deSingel, systematische voeling met professionele makers en uitvoerders, dit alles in een inspirerend gebouwencomplex, dat maakt van het Conservatorium Antwerpen een unieke voedingsbodem voor het talent van morgen. Maar … het is een project dat uw steun nodig heeft.

Steun die u op verschillende manieren kan concreet maken. Door uw belangstelling te tonen voor wat er in het conservatorium gebeurt en te proeven en genieten van concerten en voorstellingen. Of door een financiële bijdrage te leveren want extra financiën zijn onontbeerlijk om de nodige kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Aangepast aan ieders budget zijn er diverse mogelijkheden. Het conservatorium wil immers zoveel mogelijk mensen bij dit unieke project betrekken. En ook u wint erbij!

U kan dit aanstormend talent vleugels geven! Word vriend, partner, donateur of mecenas.

 

Word vriend van het Conservatorium Antwerpen

Talent moet zich kunnen tonen. Een artiest heeft een podium en publiek nodig. Als Vriend maakt u dit mogelijk. U ontdekt als eerste de groten van morgen en geniet van pril ontluikend talent in de eeuwenoude traditie van het conservatorium.

 • Vanaf een bijdrage van €25 bent u gewoon lid
   • U ontvangt gratis de tweemaandelijkse Kalender.
   • U krijgt korting op de vriendenactiviteiten.

 

 • Vanaf een bijdrage van €50 bent u steunend lid
   • U ontvangt de voordelen van de gewone leden, maar u steunt het conservatorium extra met uw bijdrage.  

 

 • Vanaf een bijdrage van €150 bent u beschermlid
   • Naast alle voorgaande voordelen krijgt u gratis toegang tot alle concerten en evenementen georganiseerd of mede georganiseerd door de Vrienden Conservatorium.

 

Hoe?
U stort het bedrag van uw lidmaatschap (€25, €50 of €150) op rekening BE98 3631 2781 2593 van de vzw Vrienden Conservatorium Antwerpen, Desguinlei 25, 2018 Antwerpen. U krijgt uw lidkaart per post toegestuurd. Het lidmaatschap is steeds geldig voor twee personen en geldt per kalenderjaar. 

Word partner, donateur of mecenas van de Stichting Conservatorium Antwerpen

De Stichting Conservatorium Antwerpen werd opgericht in 1999. Voorzitter is Cathy Berx, gouverneur van de provincie Antwerpen.

 

Jaarlijks financiert de Stichting de aankoop en herstelling van instrumenten. Met de steun van de Stichting kunnen masterclasses georganiseerd worden waarbij internationaal vermaarde musici of podiumkunstenaars samenwerken met studenten. Jaarlijks kent zij beurzen toe aan een aantal studenten.

 

Elk jaar wordt er een prachtige benefiet-avond georganiseerd waarbij een belangrijke persoonlijkheid uit de wereld van muziek of podiumkunsten zoals Toots Thielemans, Philippe Herreweghe, Dora van der Groen, Sidi Larbi Cherkaoui en Gerard Mortier (postuum), de eretitel maestro honoris causa overhandigd krijgt.

 

Hoe?

 

Word DONATEUR

Voor een jaarlijkse bijdrage van minimum €1.000 wordt u donateur van de Stichting. Stort uw bijdrage van minimum €1.000 op rekening BE23 3200 1230 1791 van de Stichting Conservatorium Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 155, 2018 Antwerpen.

 

Word MECENAS

Word voor een jaarlijkse bijdrage van minimum €1.000 mecenas van de Stichting en u ontvangt hiervoor een fiscaal attest. Stort uw bijdrage van minimum €1.000 op de projectrekening  BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTNEB1) van de Koning Boudewijnstichting en vermeld "128/2838/00002" als gestructureerde mededeling. Het fiscaal attest wordt u automatisch door de Koning Boudewijnstichting toegezonden.


 

Word PARTNER

Als bedrijf betaalt u een jaarlijkse bijdrage van €7.500 voor een partnership met de Stichting en er wacht u een brede waaier van samenwerkingsmogelijkheden. Contactpersoon Ann Lommelen vertelt u er alles over. Contacteer Ann Lommelen op het nummer +32 3 244 18 06 of mail naar ann.lommelen@ap.be

BELEEF VANDAAG HET TALENT VAN MORGEN!

Partners geven veel, maar krijgen return van onschatbare waarde: een unieke blik op het talent van morgen.

Concerten & voorstellingen

Kalender

Benefietavond

Jaarlijkse editie

Midden in het orkest

Publicitaire aanwezigheid

Magazine FORUM+

Achter de schermen

Nieuwjaarsbrunch

Ontmoetingen met topartiesten

Op de lunch bij de gouverneur

Het talent bij u

En er is nog meer voor iedereen!

Onze Activiteiten

Onze partners vandaag: een vruchtbare samenwerking

De Stichting Conservatorium Antwerpen kan sinds de oprichting in 1999 rekenen op de steun van verschillende bedrijven uit diverse sectoren. Jaarlijks noemen gemiddeld 12 tot 15 bedrijven zich partner van de Stichting. In principe sluiten de bedrijven een partnership af voor een periode van drie jaar.

Dergelijk engagement geeft de Stichting maar zeker ook het bedrijf de mogelijkheid op middellange termijn te plannen en het beste te halen uit de samenwerking, een samenwerking die veel kansen kan bieden aan beide partijen. De financiële bijdrage van de partners vormt de onontbeerlijke financiële basis voor de Stichting en dus voor de steun die aan het conservatorium kan worden gegeven.
Dank en waardering!

Nieuws

School of Arts AP Hogeschool, Desguinlei 25, 2018 Antwerpen    -    conservatorium@ap.be    -    +32 3 244 18 00